La ruta de presentació ens permet tastar la Food Design Week
El passat dia 8 vam donar el tret de sortida a la Food Design Week amb una ruta de presentació pel centre de Barcelona, que oferia l'oportunitat a la ciutadania de conèixer un petit tast del festival. Aquesta activitat va donar l'oportunitat als seus participants de conèixer els quatre locals participants en la ruta Els Emblemàtics: Centric Bar, Casa Rafols, Grill Room i Pla de la Garsa, on el públic va poder gaudir de les exposicions fetes per alumnes i alumnis d'IED i Elisava destacant els elements de disseny que fan únics i especials aquests espais.
Entre els altres locals que es van visitar durant l'esdeveniment també trobem Natas, gelateria inclosa a la ruta 0 Waste, on vam poder gaudir d'un gelat amb la cullereta comestible de Volià; i Ataronxia Rones, local participant de la ruta Shaking Minds, que ens va oferir dos còctels especials fets a mida per la Food Design Week i servits sobre els posagots biodegradables de Makeat. Finalment, la visita també va passar pel Museu de la Xocolata, on l'establiment, dins el recorregut de la ruta Sin Prisa by Cervezas Alhambra, ens proposava un maridatge de les Cervezas Alhambra juntament amb una carta biodegradable feta de residus orgànics de la start up AGRO Bioametrials.